Czas odlicza Zegarmistrz Doliński :
10-09-2017-09:00
Zapisz się !
Nasz profil na facebooku

Organizatorzy

Sponsor Tytularny

Lista Aktualności

powrót


"Szczytnicka Piątka" z udziałem drużyny MCS-u

Ponad 370 osób wzięło udział w biegu "Szczytnicka Piątka". Na trasę wybiegła też drużyna MCS-u z dyrektorem Wojciechem Gęstwą na czele. Nasi w składzie: Jerzy Kosa, Paweł Krążała, Tomasz Sobczyk i przywołany wcześniej Wojciech Gęstwa spisali się na pięć z plusem. Brawo Panowie! Najwięcej...czytaj więcej

Program ITMZM - podział na grupy

Dzisiejszy bieg na dystansie 5 km był dla naszych uczestników pierwszym sprawdzianem formy. O przydziale do danej grupy decyduje uzyskany wynik. Podział na grupy: grupa zaawansowana - do 25 min grupa średnio zaawansowana - do 30 min grupa początkująca - powyżej 30 min Życzymy powodzenia.        

Ruszyła 7. edycja programu „I Ty możesz zostać maratończykiem”

W niedzielę, 8 marca, rozpoczęła się 7. edycja programu biegowego „I Ty możesz zostać maratończykiem”, którego twórcami są organizatorzy Wrocław Maratonu. Do programu przystąpiło blisko 350 osób.   - Cieszę się, że tak dużo osób przyjęło nasze zaproszenie do programu. Kiedy startowała pierwsza...czytaj więcej

Zapraszamy do wspólnego biegania

Wrocław Maraton zaprasza zarówno amatorów, jak i doświadczonych biegaczy do wzięcia udziału w 7. edycji programu „I Ty możesz zostać maratończykiem”. Start programu już 8 marca o godz. 9.00 na pergoli Stadionu Olimpijskiego. Biegacze sami będą mogli wybrać miejsce, gdzie chcą trenować. Zajęcia...czytaj więcej

Skarby wrocławskiego maratonu

Dziś wspominamy 20. Maraton Wrocław. Na zdjęciu Dyrektor Jerzy Kosa, jeden z głównych organizatorów wrocławskiego maratonu i półmaratonu. Dyrektor Kosa biega rekreacyjnie do dziś. W najbliższą niedzielę otworzy 7. edycję programu "I Ty możesz zostać maratończykiem", którego jest twórcą.

Biegiem do kuchni

Dziś na obiad: łosoś na parze w ziołach, czosnku z ryżem białym i warzywami. Przygotowanie: łososia należy natrzeć świeżo wyciśniętym czosnkiem, ulubionymi przyprawami np. oregano, odrobina soli morskiej. Rybę należy poddać parowaniu, warzywa również. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie....czytaj więcej



Biuro Organizacyjne Wrocław Maratonu
Młodzieżowe Centrum Sportu Wrocław
al. Ignacego Jana Paderewskiego 35; 51-612 Wrocław
tel. +48 71 733 40 60
fax +48 71 733 40 80
e-mail: biuro@wroclawmaraton.pl